Просте намисто до Дня святого Валентина з дроту своїми руками

Як відомо, найкращий подарунок— подарунок зроблений своїми руками. Це стосується і подарунка до Дня святого Валентина. Якщо хочеться показати, що людина вам дорога, не обов’язково купувати дорогий подарунок, милу річ цілком можна змайструвати своїми руками. В цій статті ми розповімо, як зробити просте намисто з дроту, що нагадує про биття вашого серця.

Матеріали та інструменти:

  • мідний дріт завтовшки близько 1,5 мм
  • круглогубці
  • плоскогубці
  • ланцюжок

Як зробити просте намисто своїми руками

Приготуйте відрізок мідного дроту. Дріт бажано взяти із запасом.

З допомогою круглогубців на одному з кінців дроту сформуйте петлю. Відступіть від петлі близько сантиметра, а потім за допомогою плоскогубців загніть дріт вгору під кутом близько 90 градусів.

Відступіть близько сантиметра, зігніть дріт униз. Знову загніть дріт, щоб вийшов рівний зигзаг.

Після зигзагу зігніть дріт так, щоб він йшов врівень з першим сантиметровим відрізком після кільця.

Тепер потрібно зробити серце. Напівкруглі частини серця найпростіше зробити за допомогою товстої частини круглогубців, а центральний вигин з допомогою плоскогубців.

Після сердечка зігніть дріт, щоб він йшов врівень з іншими горизонтальними ділянками.

Зробіть ще кілька зигзагів різної висоти так, щоб вони нагадували лінію кардіограми.

Коли вирішите, що зигзагів достатньо, зробіть ще одну сантиметрову горизонтальну ділянку. Потім за допомогою круглогубців виготовте кільце.

Тепер мідна прикраса, що вийшла, бажано трохи розплющити. Просто покладіть заготовку на рівну тверду поверхню, а зверху постукайте молотком. Завдяки такій обробці виріб буде виглядати цікавіше, і на його жорсткості це позначиться позитивно.

Тепер нашу підвіску залишилося повісити на ланцюжок, шнурок або стрічку.

Зрозуміло, що така прикраса не замінить діамантового кольє, зате воно зроблене з кохання, про що свідчить і серце з пульсом.