Зберігайте свою шкіру красивою: поради щодо омолодження

Yes

Зберігайте свою шкіру красивою: поради щодо омолодження

Це правда. Ніхто не знає, як зупинити годинник. Нікого не обдуриш, змусивши думати, що ви молодші за свій вік. Ось чому необхідно знати, як подбати про себе, щоб досягти такого молодого та природного вигляду. Ми підготували кілька порад щодо боротьби зі старінням шкіри, які, безсумнівно, допоможуть вам отримати необхідний догляд за шкірою.

Поради щодо боротьби зі старінням шкіри

Є багато речей, які ви можете зробити, щоб шкіра залишалася молодою. Це може бути так само просто, як правильні вправи та здорове харчування. З нинішнім набором косметичних продуктів на ринку у вас ніколи не закінчиться вибір для вашого антивікового режиму краси.

Ось кілька порад, які допоможуть захистити шкіру від старіння:

  1. Використовуйте м’який засіб для вмивання

Для очищення обличчя та шкіри рекомендується використовувати м’яке та ніжне мило або формулу. Крім того, слід бути обережними при миття одягу і злегка натискати при чищенні. Якщо ви будете агресивно очищати і вмиватися обличчя і шкіру, це може викликати роздратування і без того чутливу шкіру і прискорити старіння.

  1. Почніть використовувати ретиноїди

З віком ваша шкіра може почати втрачати колаген. Втрата колагену може призвести до того, що ваша шкіра зморщиться, і ви виглядатимете на роки старше. При цьому експерти радять використовувати ретиноїд, версію вітаміну А, що відпускається за рецептом. Але будьте обережні, використовуйте ретиноїди лише після консультації з місцевим дерматологом.

  1. Оновіть процедуру SPF

Якщо ви регулярно виходите на вулицю і постійно перебуваєте на сонці, рекомендується регулярно використовувати сонцезахисний крем із фактором захисту від сонця (SPF) 30 або вище. Це один із способів зберегти шкіру здоровою. Використання сонцезахисного крему також допомагає запобігти пігментним плямам та знебарвленню.

  1. Використовуйте більш насичений крем для обличчя та зволожуючий засіб

Один із найкращих способів зберегти молодість та красу вашої шкіри – це зволоження. З віком сальні залози шкіри стають менш активними. Ось чому перехід із звичайного крему та зволожуючого крему для обличчя на більш насичений може допомогти правильно утримувати вологу у шкірі.

  1. Дивіться, що ви їсте

Наскільки ви дбаєте про свою шкіру зовні, важливо також робити те, що сприяє внутрішній красі шкіри. Більшість того, що відбувається поза тілом, є результатом того, що ви вкладаєте всередину себе. Вибирайте продукти, багаті на білок, у тому числі такі продукти, як риба, нежирне м’ясо, квасоля та бобові, щоб сприяти виробленню сильного колагену для вашої шкіри.

  1. Розгляньте можливість доповнення

Чи можуть відновлювальні таблетки допомогти зупинити старіння шкіри? Може бути. Якщо ви не їсте рибу або рибні продукти, ми рекомендуємо скуштувати добавки з риб’ячим жиром або лляною олією. Як і у випадку з будь-якою іншою добавкою, порадьтеся з лікарем перед її застосуванням.

  1. Щотижневе відлущування

Ми регулярно видаляємо відмерлі клітини шкіри. Але з віком цей процес також сповільнюється. Тоді це призводить до тьмяного кольору обличчя та грубих плям. Щоб видалити ці скупчення, щотижня відлущуйте шкіру, щоб шкіра стала світлішою.

Антивікові процедури

Завдяки численним досягненням у сфері догляду за шкірою перемога у битві проти старіння зараз реальніша, ніж будь-коли раніше. Однак, враховуючи популярність безлічі естетичних процедур та маркетинг величезного вибору косметичних брендів, обладнання та продуктів, ця тема може змусити нервувати.