10 кроків до сяючої шкіри

Бездоганна, порцелянова шкіра азіатських жінок давно не дає спокою багатьом представницям прекрасної статі. Чому вона така ідеальна? Як вони примудряються виглядати на багато років молодшими? Може сприятливий клімат чи генетичний код? Ці та інші питання викликають неабиякий інтерес до азіатської, зокрема, корейської косметики cosmetix.com.ua, попит на яку неухильно зростає. Вже понад 3 роки вона займає лідерські позиції з продажу. У виробництві цієї косметики використовуються в основному натуральні компоненти та всілякі інноваційні розробки, тому ризик алергічних реакцій мінімальний, а результат «в наявності».

Але справа не в генетиці, не сприятливому кліматі і навіть не в складі доглядових засобів. Дуже важлива послідовність застосування. Догляд за обличчям по-корейськи — це щонайменше 10 щоденних кроків, які допомагають шкірі очиститися та відновитися.

Перший крок – попереднє очищення. Воно складається з двох етапів: перший – зняття макіяжу спеціальними серветками, ватними дисками або паличками за допомогою ремуверу, другий – нанесення гідрофільного масла на суху шкіру. Олія допоможе очиститися від шкірного жиру та бактерій. Відмінно підходить і для жирної шкіри. Другий крок – основне очищення. Використовується пінка для вмивання. Її попередньо збивають у спеціальній сіточці та отриману піну наносять на обличчя. Вона відмінно очистить шкіру і прибере залишки гідрофільного масла з пор. Третім кроком буде м’який пілінг. Особливу увагу приділяють кореянки регенерації шкіри, її оновленню. Використання пілінгу дає можливість відкриватися новим клітинам, обличчя стає чистішим, візуально зменшується кількість зморшок. Застосовується 1-2 рази на тиждень.

Четвертий і дуже важливий крок, це тонер для обличчя. Чи не плутати з тоніком. Це найчастіше гелеподібна субстанція, яка наноситься рухами, що поплескують, відразу після очищення. Тонер дасть максимальне зволоження для шкіри, якщо нанести його протягом 3 секунд.

П’ятий крок. Есенція для обличчя. Головна зв’язувальна ланка між зволоженням та живленням. Вона проникає глибоко під шкіру, готуючи до нанесення поживних засобів, допомагаючи їм розкритися та покращити свої властивості.

Наступний, шостий крок – ампула або сироватка (серум). На відміну від есенції, ці кошти концентрованіші. Щоб нанести на все обличчя, вистачить кількох крапель. Використовують за 15 хвилин до наступної процедури.

Сьомий крок — маски, патчі, масаж, що змиваються. Для покращення кровообігу, щовечора потрібно робити легкий самомасаж близько 5 хвилин. Маски та патчі допоможуть додатково зволожити епідерміс, зменшити мішки під очима та при регулярному застосуванні позбавити певних проблем.

Восьмий крок. Тонка шкіра навколо очей потребує ніжного поводження. Догляд за такими делікатними ділянками обличчя слід починати якомога раніше, щоб уникнути появи мімічних зморшок.

Дев’ятим кроком буде лосьйон або емульсія. Текстура схожа на легкий рідкий крем, при нанесенні утворюється легка плівка на обличчі, вона ніби запечатує шкіру і зберігає вологу, отриману за попередніх процедур.

Фінальний десятий крок — поживний, відновлюючий, вітамінний крем або нічна маска, що не змивається. Ці засоби допомагають шкірі відновлюватися, але слід пам’ятати, що маска має більш інтенсивну дію, тому застосовувати її потрібно не більше 2-3 разів на тиждень.

Якщо взяти за звичку ці 10 кроків, то через кілька днів у дзеркалі можна побачити сяючу, здорову та помолодшу шкіру обличчя.